Kimmich: 'Vi var lidt heldige mod Barca'

FCBARCELONA.DK - 16.09.22

// Bayern München

Barca led som bekendt et skuffende og meget ufortjent nederlag i midtugen på 2-0 til Bayern München. Nu erkender tyskernes Joshua Kimmich, at man var heldige med at slå catalanerne.

Xavis mandskab spillede tirsdag især en fantastisk første halvleg, hvor man var klasser bedre end Bayern München, men hvor man brændte de mange store chancer, som man skabte foran det tyske mål. I stedet udnyttede Bayern to chancer på tre minutter i anden halvleg til at tage sejren.

FCBSHOP art

I et interview torsdag erkendte Bayerns Joshua Kimmich, at man var heldige med at få en sejr mod Barca.

'Man kan roligt sige, at Barca i denne sæson har forbedret sig markant i forhold til sidste sæson. Nu spiller de meget bedre fodbold og det så man i vores kamp mod dem' startede Kimmich.

'Det afgørende i kampen blev dog, at vi var mere effektive end dem. Vi var lidt heldige, men sådan er fodbold engang imellem' sagde tyskeren til slut.

Barca kan se frem til revanche den 26. oktober, hvor Bayern München gæster Camp Nou i den omvendte gruppekamp.