fbpx
Annonce

Kaptajnerne samlede holdet til frokost uden trænerne

Simon Arun Vrábel - 29.01.24

 


Efter mandagens træning mødtes spillerne et sted centralt i Barcelona på opfordring fra holdets kaptajner til en frokost uden trænerstaben, hvor formålet var at styrke sammenholdet efter en svær tid og Xavis udmeldte stop.

Januar måned kunne være blevet så god, men i stedet imploderede det hele med et nederlag i Supercuppen, exit fra Copa del Rey, et pinligt hjemmebanenederlag til Villarreal, og et farvel til cheftræner Xavi Hernández til sommer. I et forsøg på at bearbejde de mange dårlige oplevelser samlede holdkaptajnerne derfor holdet til en frokost.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Mundo Deportivo som fortæller, at holdets kaptajner, Sergi Roberto, Marc-André ter Stegen, Ronald Araújo og Frenkie de Jong samlede spillerne til en uformel frokost mandag efter træning. Til frokosten deltog hverken ledelsen eller trænerstaben, da spillerne ønskede at styrke det indbyrdes bånd yderligere.

Der resterer forsat fire måneder af ligaen, og selvom det ikke er matematisk umuligt at indhente Girona og Real Madrid, så har man brug for at slå en streg i sandet og kigge fremad. Samtidig er der mulighed for at spille sig videre til kvartfinalen i Champions League, og derfor valgte spillerne altså at mødes, for at hæve stemningen i truppen og rykke endnu tættere sammen i sæsonens sidste og afgørende fase.

Den næste opgave venter nemlig allerede på onsdag, hvor Osasuna lægger vejen forbi Montjuïc. Her gælder det om at lægge den skuffede kamp imod Villarreal bag sig, og score mål, samle selvtillid samt få tre vigtige point på kontoen.



.:FORSIDE:.