fbpx
Annonce

Kampprogrammet i ligaen offentliggøres 23. juni

FCBARCELONA.DK - 13.06.22

// La Liga

På Camp Nou ventes der i spænding på startskudet til den kommende sæson, hvor Barca skal forsøge generobre den spanske ligatitel. Nu er det slået fast, at kamprogrammet i La Liga offentliggøres den 23. juni.

Efter en historisk skuffende sæson er det med store forhåbninger, at de catalanske Barca-fans ser frem mod den kommende sæson. Her vil det for alvor stå sin prøve, om Barca igen vil være at finde på øverste niveau eller om der venter endnu en problematisk sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den spanske ligas første spillerunde finder sted den 12. og 13. august, og nu er der også sat dato på, hvornår kampprogrammet fastlægges. Det sker ved at lodtrækning den 23. juni klokken 17.00.

Udover den spanske liga tager man hul på Champions League den 6. september, Copa del Rey den 19. oktober og den spanske Supercup den 11. januar. Sidstnævnte spilles i Saudi Arabien.

Der bliver tale om en atypisk sæson, da i november og december skal spilles VM i Qatar. Det betyder, at de europæiske topligaer vil blive sat på pause i flere uger.

.:FORSIDE:.