fbpx

Kampen i aften mod Celta er vigtig for Ter Stegen

FCBARCELONA.DK - 04.06.23

// Ter Stegen // Celta

Barca har forlængst afgjort ligaen, så kampen mod Celta Vigo i aften kunne virke uden betydning, men sådan er det ikke for Ter Stegen. Han skriver historie, hvis det lykkes for holdet at holde målet rent.

Marc-André ter Stegen vil med garanti stille krav til sit forsvar i aftenens kamp i Vigo, for der er ikke råd til at sløse i den bagerste kæde, som man så det i kampene mod Espanyol, Real Sociedad og Valladolid, hvor der til sammen blev lukket syv mål ind.

Lykkes det for Ter Stegen at holde nullet i aften, vil det være 27. gang det sker i de 38 ligarunder og det vil være absolut rekord. Den nuværende rekord på 26 clean sheets deler Ter Stegen med Deportivos keeper Paco Liaño tilbage fra sæsonen 1993/94.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover rekorden med clean sheets, har Ter Stegen også sikker kurs mod Zamora-trofæet, der uddeles til den målmand, der lukker færrest mål ind i ligaen. Her fører tyskeren med hele 13 mål ned til Atlético Madrids målmand Jan Oblak, så det trofæ kan anses for sikkert i hus.

Det vil derfor være en motiveret og opsat Ter Stegen der i aften tager plads i målet. På sit pressemøde i går afslørede Xavi, at Ter Stegen er med fra start og ikke reservekeeper Iñaki Peña, som der ellers havde været spekulationer om.

Kampen mod Celta spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.