fbpx
Annonce

Junior Firpo: 'Jeg kunne ikke lide fodbold som barn'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 12.02.20

© Getty Images
// Junior Firpo

På Barcas officielle mediekanal kunne Júnior Firpo forleden afsløre, at han bestemt ikke brød sig om at spille fodbold som barn. Venstrebacken kom samtidig ind på sine erfaringer med Quique Setién.

Det kom som noget af en overraskelse, da Barcas venstreback, Junior Firpo, forleden løftede sløret for sit forhold til fodbold tilbage i barndommen. Den portugisiske venstreback, der kom til klubben i sommer, blev modvilligt taget til træning og græd, når han kom hjem.

'Jeg blev taget til fodbold, så jeg kunne få nogle venner. Jeg brød mig ikke om at spille fodbold. Jeg færdiggjorde træningen hver aften for at tage hjem og græde. Jeg sagde typisk, at jeg havde lyst til at droppe fodbold, fordi jeg ikke kunne lide det' kom det noget overraskende fra portugiseren.

Ikke desto mindre har Junior Firpo virkelig drevet karrieren til noget, og han stod forleden ansigt til ansigt med sin tidligere klub, Real Betis, hvor han fik sit gennembrud. Junior Firpo har både spillet under Quique Setién i Real Betis og nu i Barcelona. Selvom den nye Barca-træner går til opgaven med den spillefilosofi, kan Junior mærke forskel på Setiéns indgangsvinkel. 'Selvom spillestilen er nærmest identisk, er alt på et helt andet level i Barcelona' forklarede backen.

'Du er nødt til at vinde og samtidig spille flot. Presset er meget højere end i Betis. Han er en træner med klare ideer. Koncepter som han lever for og er parat til at dø for. Setién er meget glad for alsidige spillere, som er i stand til adaptere sig til forskellige systemer. At kunne spille på flere positioner giver dig flere muligheder.' lød det til slut fra portugiseren.

.:FORSIDE:.