fbpx
Annonce

Junior Firpo: 'Ansu Fati's mål var afgørende'

Magnus Wind - 18.06.20

© Getty Images
// Junior Firpo

Efter sejren over Leganés mødte Junior Firpo pressen, hvor han blandt andet udtalte, at Ansu Fatis mål var nøglen til at vinde kampen. Derudover, så blev det mennesketomme Camp Nou også kommenteret. 

Barca besejrede tirsdag aften Leganés med 2-0 hjemme på Camp Nou. Da catalanernes normale venstreback, Jordi Alba, havde karantæne, betød det en sjælden startplads til Junior Firpo. Spansk/dominikaneren mødte efter kampen pressen, hvor han blandt kommenterede på Ansu Fatis mål til 1-0. 'Ansus mål var afgørende, fordi Leganés havde to store chancer ved stillingen 0-0. Det er var et psykologisk vigtigt mål for os'.  

Venstrebacken uddyber: 'Mod Mallorca var tingene lidt nemmere, da vi scorede et mål tidligt i kampen. Men i aften måtte vi arbejde hårdt og vente på, at målet kom'. Junior Firpo kommenterer også det tætte kampprogram. 'Det handler om at vinde, fordi kampene kommer med få dages mellemrum. At få point bringer os tættere på vores mål, som er at vinde ligaen'. 

Til slut udtaler han, at det mennesketomme Camp Nou var en underlig oplevelse. 'Det er mærkeligt, fordi Camp Nou er altid fuldt. Normalt støtter og hjælper fansene os, men dette er virkeligheden nu' slutter Junior Firpo interviewet.

.:FORSIDE:.