fbpx

Jules Koundé: 'Jeg skal ingen steder'

Peter Vyff - 26.05.23

// Jules Koundé

Jules Koundé har været et varmt taleemne de sidste par dage, da han angiveligt skulle have åbnet op for at forlade Barca. Landsholdsspilleren skal dog ingen steder, hvilket han i går understregede i et opslag på Twitter.

Spekulationerne har hævdet at franskmanden eftersigende skulle have bedt ledelsen om, at lytte til alle indgående tilbud på ham. Det skyldes hans store utilfredshed med at spille højre back, hvilket han inden skiftet til Camp Nou angiveligt blev lovet, at han ikke skulle.

Landsholdsspilleren har dog i et Twitter-opslag afvist alle de igangværende rygter, og understreget at han ikke har i sinde at forlade Camp Nou: 'For at gøre det klart: Jeg har på intet tidspunkt bedt om at forlade klubben, så jeg skal ingen steder', skrev franskmanden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi afviste også selv spekulationerne forleden, hvor han dog samtidig bekræftede, at han er i dialog med Koundé om hans position. Det er helt tydeligt at forsvarsspilleren er utilfreds med den nuværende plads ude på højre back, og at han istedet ønsker at konkurrere om pladserne inde centralt med Andreas Christensen og Ronald Araújo.

Cheftræneren har dog været tvunget til at bruge forsvarsspilleren ude til højre, eftersom hverken Sergi Roberto eller Héctor Bellerín formåede at løse opgaven på backen. Den 24-årige Koundé har da også leveret på et højt niveau sæsonen igennem, selvom hans naturlige position er inde i midterforsvaret.

For nu lader det til at franskmanden afventer situationen, dog ser det ikke ud til at ledelsen prioriterer indkøbet af en højre back særlig højt. Det er derfor ikke utænkeligt at vi kommer til at høre mere til sagen i fremtiden, især ikke hvis Koundés utilfredshed skulle vokse yderligere..:FORSIDE:.