fbpx
Annonce

Jules Koundé er vendt tilbage til træningsbanen

Simon Arun Vrábel - 28.12.22

// Jules Koundé

Den franske VM-finalist, Jules Koundé, er nu vendt retur til træningsbanen i Barcelona efter at have holdt en kort juleferie. Her vil han deltage i tre træningssessioner sammen med resten af sine holdkammerater inden derbykampen på lørdag imod Espanyol.

Den franske forsvarsspiller er som den sidste VM-deltager vendt retur til træningsbanen på Ciutat Esportiva, hvor han tirsdag morgen blev spottet sammen med resten af sine holdkammerater. Det betyder, at Xavi nu har alle mand til sin disposition og dermed kan de sidste forberedelser til lørdagsderbyet blive foretaget.

Efter at have nået finalen i VM-slutrunden i Qatar sluttede den franske forsvarsspiller Jules Koundé sig igen til Barcas træningssession onsdag morgen, hvor han begyndte at forberede derbyet mod Espanyol, der spilles på den noget utraditionelle dato 31. december. Med Koundés ankomst betyder det, at træner Xavi Hernández nu har samlet truppen under sin kommando således, at detaljerne til den 15. spillerunde i La Liga kan afsluttes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Koundé havde indtil i dag tilladelse til at holde ferie, og franskmanden tog tidligt om morgenen onsdag ind til Ciutat Esportiva Joan Gamper for at udføre den første træning med resten af sine holdkammerater. Indtil da havde den 24-årige franskmand tilbragt nogle dage i Los Angeles sammen med sin gode ven Aurelién Tchouaméni, som til dagligt spiller for ærkerivalerne, Real Madrid.

Forsvarsspilleren vil nu have tre sessioner til at genfinde Barca-formen forud for derbyet mod Espanyol. Det bliver spændende at se, om Xavi satser på franskmanden, som gjorde en god figur på højrebacken under VM-slutrunden eller om Koundé får lidt mere hvile,  hvilket vil give muligheden for Sergi Roberto eller Hectór Bellerín.

Med Jules Koundés tilbagevenden er Barca-truppen nu fuldendt og det er kun karantænen til Robert Lewandowski, som gør, at Xavi ikke har samtlige spillere til rådighed. Derudover mangler Ronald Araújo forsat den officielle klarmelding fra holdets læger selvom han allerede træner med resten af holdet. Man kan derfor tale om, at den catalanske cheftræner har de absolutte bedste forudsætninger til at slutte året af med máner.

.:FORSIDE:.