fbpx
Annonce

Koundé er irriteret over sin manglende registrering

Anders Lang Jensen - 21.08.22

// Jules Koundé

Barca har i de seneste dage kæmpet for at kunne registrere nytilkomne Jules Koundé til søndagens opgør mod Real Sociedad. Franskmanden er dog ikke blevet spilleberettiget, og det er en situation, der irriterer ham gevaldigt.

Jules Koundé ankom til Barca med en lyskeskade, men franskmanden er nu i fulde omdrejninger og klar til at tage hul på livet som Barca-spiller. Klubben er dog ikke lykkes med at registrere Koundé inden søndagens udekamp mod Real Sociedad.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter lørdagens træning fik Jules Koundé den endegyldige besked fra klubben om, at han ikke ville være med i truppen til opgøret mod Real Sociedad. Selvom franskmanden var klar over Barcas problemer med spillerregistreringen, er forsvarsspilleren irriteret over den nuværende situation. Det melder avisen Sport.

Koundé og Barca havde indtil det sidste håbet, at man kunne nå at indskrive franskmanden til søndagens udekamp, men dialogen om Memphis Depays skifte til Juventus er gået en smule i stå. Hollænderens afgang bliver afgørende for Koundés registrering, og den satser klubben på at have klar til næste weekends kamp mod Valladolid på Camp Nou.

 

kounde9

.:FORSIDE:.