fbpx

Journalist: Barca i kontakt med Nico Williams' agent

Peter Vyff - 15.09.23

// Nico Williams

Barca blev forleden sat i forbindelse med Nico Williams, der har gang i en flot sæson hos Athletic Club Bilbao. Ledelsen skulle nu have taget skridtet videre og taget kontakt til baskerns agent, eftersom han er transferfri næste sommer.

Selvom transfervinduet næsten kun lige er afsluttet, forbereder ledelsen sig allerede på næste sommers transferaktiviteter. Og her skulle Barca angiveligt holde øje med Nico Williams, som er blevet et varmt emne, da hans kontrakt har udløb efter denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kantspilleren har tilmed gang i en særdeles imponerede sæson, hvor han både storspiller for Athletic Club Bilbao og landsholdet. Den 21-årige Williams har i løbet af de sidste to EM-kvalifikationskampe budt ind med hele tre assists og en scoring på bare to halvlege.

Det er derfor helt naturligt at Williams er dukket op på radaren hos Barca, som jagter endnu en kantspiller efter afgangen af Ousmane Dembélé, Ez Abde og Ansu Fati. Catalanerne skulle nu ifølge journalisten Alfredo Martínez fra avisen Sport også have taget kontakt til Williams' agent Felix Tainta, for at forhøre sig om muligheden omkring et skifte.

Baskerens situation falder fint i tråd med måden, hvorpå ledelsen har handlet de sidste par sæsoner, hvor der har været fokus på at hente transferfrie spillere. Athletic er dog klar over Barcas interesse, og de er derfor ivrige efter at forlænge med Williams, der angiveligt får tilbudt en treårig aftale.

Og selvom landsholdsspilleren også skulle foretrække en kontraktforlængelse med Athletic, betyder det ikke at skiftet er umuligt. Williams har nemlig fået et særdeles godt forhold til Alejandro Balde, Lamine Yamal og Gavi på landsholdet, men om det er nok til at overbevise ham om et skifte, er uvist..:FORSIDE:.