fbpx
Annonce

Jordi Alba: 'Vi tænker kun på pokalfinalen'

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.04.21

// Jordi Alba // Bilbao


Den spanske liga er utrolig tæt i år, så derfor skulle man tro, at spillerne tænker meget på det, men forud for lørdagens Copa del Rey-finale har Jordi Alba slået fast, at spillerne kun tænker på at vinde finalen lige nu.

Det er avisen Sport der har talt med den lynhurtige catalaner om den kommende finale. 'Det er en finale og vi vil forsøge at vinde den, som vi altid har gjort. Forestillingen om, at vi vinder finalen er der altid. Det er en turnering, som vi rigtig godt kan lide' sagde Alba.

Der har været tale fra mediernes og fansenes side om, at Barca er inde i et transitionsår, men det ville Alba ikke høre tale om. 'Alle de trofæer vi kan vinde er vigtige og vi er i finalen og vi ønsker at vinde. I Barca er der ingen transitionsår. En klub som denne stræber altid efter at vinde alle titler' sagde han inden snakken igen faldt på Copa del Rey-finalen i morgen.

'Det er sandt, at vigtige spillere forlod os før denne sæson og at mange unge spillere er kommet til, men vi har en storslået gruppe af spillere. Vi fortjener at være i finalen. Vi tænker kun på pokalfinalen. Forhåbenlig kan vi vinde den, og så fokusere på det, der er tilbage af ligaen bagefter' afsluttede han.

cdrebp

.:FORSIDE:.