fbpx
Annonce

Jordi Alba: 'Vi spillede en fantastisk kamp'

FCBARCELONA.DK - 25.02.22

// Jordi Alba // Napoli

ps5 art


Jordi Alba stod for Barcas første mål i den vigtige 2-4 sejr i går aftes over Napoli i Europa League. Efter kampen glædede han sig over holdets præstation og over sin egen aktuelle form.

'Jeg synes vi spillede en fantastisk kamp. Vi har haft en gode stime af resultater og godt spil, men ved 1-4 gav vi for meget væk. Vi er dog tilfredse med kampen og skal fortsætte' indledte han.

'Vi har spillere der ved hvad man gør med bolden i afgørende øjeblikke og der er hurtige folk i front. Jeg synes vi spillede kampen på den bedst mulige måde og vores scoringer gav os ro. Vi erobrede mange bolde på deres halvdel og skabte chancer' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


'Det hele kommer i stimer og det skal vi udnytte. I dag gjorde vi det godt og det er aldrig nemt i Europa. Det var nogle flotte mål, men det vigtigste er at bolden går ind og at vi tror på os selv og skaber chancer' sagde han videre.

'Vi har været igennem svære øjeblikke og dem kommer der helt sikkert flere af. Vi skal stå sammen og tilhængerne er glade' kom det fra Alba.

Til sidst fik Alba forrygende form også en kommentar. 'Alle oplever gode og dårlige perioder. Jeg har haft flere uger hvor jeg har følt mig stærk fysisk og mentalt. Så længe jeg kan lægge op og score mål er det godt. Jeg hjælper holdet som jeg kan' afsluttede han.

.:FORSIDE:.