fbpx
Annonce

Jordi Alba måtte udgå med ankelproblemer

FCBARCELONA.DK - 28.11.21

// Jordi Alba

instabar


Skaderne har stået i kø hos Barcelona og derfor skaber det bekymring, at Jordi Alba måtte udgå af kampen i går mod Villarreal med ankelproblemer. Håbet er at det ikke er alvorligt, så han er klar til at spille igen i næste weekend.

Jordi Alba er en fighter der ikke lader sig gå på af hårdhændet behandling fra modstanderne. Det så man tydeligt i går i kampen mod Villarreal. I første halvleg fik han et gedigent trælår i en duel og det var tydeligt, at det gjorde rigtig ondt. Han humpede kraftigt, men insisterede på at fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen


I anden halvleg var det venstre ankel det gik ud over og også her forsøgte Alba at fortsætte. Han måtte dog erkende at smerterne betød lavere speed, så han havde svært ved at følge med den indskiftede Chukwueze. Derfor bad Alba om at komme ud i det 71. minut.

Barca har ikke meldt noget ud om skadens omfang, men Alba er en nøglespiller på holdet, så det vil være svært at undvære ham. Eneste naturlige alternativ til venstre back er B-holdets Alejandro Balde, der ikke var med i truppen mod Villarreal.

Den kommende uge byder ikke på en midtugekamp og det giver Alba mulighed for at blive behandlet for skaden, uden at det nødvendigvis betyder, at han går glip af nogle kampe. Håbet er, at han kan være med når Barca på lørdag tager imod Real Betis.

.:FORSIDE:.