fbpx
Annonce

Jordi Alba: 'Jeg synes vi er på rette vej'

FCBARCELONA.DK - 24.07.22

// Jordi Alba // El Clásico // Real Madrid

Jordi Alba deltog på et pressemøde efter 1-0 sejren over Real Madrid i El Clásico. Her glædede han sig både over sejren og over den gode stemning der var på stadion. Samtidig kommenterede han også sin egen rolle i truppen.

'Det er altid specielt at spille en Clásico og en fornøjelse, ikke mindst med den stemning der var i dag. Jeg har set mange der holder med Barca og sådan er det altid når vi er her. Jeg tror de havde en god oplevelse. Den var en venskabskamp, men når det er en Clásico, er der ikke noget der hedder venskabskampe' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alba blev spurgt, om han savner konkurrence som venstre back. 'Der er normalt at Barca har de bedste spillere og jeg har altid haft konkurrence. Balde er meget ung, men han gør det godt. Kommer der yderligere en spiller på positionen, skal han være velkommen. Jeg går altid efter at forbedre min statistik, både i forsvaret og angrebet. Jeg forsøger at levere på højeste niveau. Jeg bliver ældre og skal passe mere på mig selv' svarede han.

Der blev også spurgt til købet af Lewandowski. 'Det er en fornøjelse at få en spiller på dette niveau. Han kommer til at give os meget. Han gjorde Bayern større end de var. Han er kommet godt ind i truppen og nu skal han vænne sig til vores spil. Jeg er sikker på, at han vil hjælpe os meget' svarede Alba.

'Det motiverer mig at være i denne klub, der har givet mig alt. Hver morgen når jeg står op ved jeg, at jeg er meget heldig. Jeg ønsker at vinde flere titler, for det er det der gør tilhængerne glade. Jeg synes vi er på rette vej' afsluttede han.

.:FORSIDE:.