fbpx
Annonce

João Félix har en skidt statistik mod Madrid

Anders Lang Jensen - 21.04.24

// Joao Felix

Barca skal håbe på en stor præstation i aften mod Real Madrid på udebane. Der bliver brug for alle spillere, men kigger man på João Félix’ fortid mod Real Madrid, skal der helst ske ændringer, før Barca kan hente tre vigtige point.

Det tyder ikke på en startplads for portugiseren, men João Félix kan meget vel komme ind fra bænken og spille en nøglerolle i aftenens El Clásico på Santiago Bernabeu. Angriberen skal i så fald håbe på en god oplevelse mod madrilenerne for en gangs skyld.

Artiklen fortsætter under annoncen


Real Madrid er den modstander, som João Félix flest gange har stået over for i sin karriere, som hidtil har taget ham forbi Benfica, Atletico Madrid, Chelsea og Barcelona. Hele 10 gange har João Félix stået overfor Real Madrid, men aldrig har portugiseren besejret dem.

7 nederlag og 3 uafgjorte kampe mod Real Madrid er det blevet til, og João Félix har heller aldrig scoret et mål mod Real Madrid i sine 10 kampe mod dem. Den kedelige statistik skal han forsøge at vende i aften, når Barca kun kan bruge alle tre point til at presse på i jagten på et comeback i La Liga.

felix22

 

.:FORSIDE:.