fbpx
Annonce

Javier Tebas: 'Jeg er Real Madrid-fan'

FCBARCELONA.DK - 12.05.23

// La Liga // Javier Tebas

Barca og La Liga præsident Javier Tebas har længe været på kant med hinanden og nu kommer han med endnu en kontroversiel udmelding, hvor han offentligt bekræfter, at han er fan af Real Madrid.

At Tebas har varme følelser for Real Madrid kommer ikke som den store overraskelse, men at La Ligas præsident tager parti for en enkelt af de klubber han repræsenterer, skaber opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var efter Real Madrids kamp mod Manchester City, at Tebas kom med sin udtalelse. 'Det var en flot kamp, som man havde forventet. Real Madrid har gjort det godt i returkampene på det seneste. Jeg holder med Real Madrid. Jeg er Real Madrid-fan, men ikke Florentino-fan' sagde han.

Dermed vedkendte Tebas sit forhold til Real Madrid, men samtidig forsøgte han at holde sig neutral i forhold til Madrids præsident Florentino Pérez, selvom alle ved, at de har et tæt forhold.

Udtalelsen skaber irritation i Barcelona, for Tebas er næsten altid kritisk overfor Barca, mens han benytter enhver lejlighed til at rose sin favoritklub. En præsident for La Liga burde optræde mere neutralt, uanset hvem han holder med.

Tebas blev også spurgt til Barcas planer for at overholde La Ligas økonomiske fairplay-regler. 'Jeg kender ikke Barcelonas plan og jeg tør ikke gætte på, hvor meget de sparer på Busquets. Klubbens fremtid afhænger ikke kun af en enkelt spiller, men af de forstærkninger de ønsker at foretage. De er i starten af en rejse, men der er et stykke vej endnu' sagde han.



.:FORSIDE:.