fbpx

Iñigo Martínez stopper i Bilbao og er i spil til Barca

FCBARCELONA.DK - 06.06.23

// Iñigo Martínez

Atlétic Club Bilbaos centrale forsvarsspiller Iñigo Martínez har meldt officielt ud, at han stopper i klubben. Dermed er vejen banet for et skifte til Barca, som catalanerne forgæves forsøgte at få på plads sidste sommer.

'Tiden er kommet til at forlade Athletic for at søge nye sportslige udfordringer. Det er ikke let at forlade denne klub og min hjemstavn, men tiden er inde' skriver han blandt andet på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 32-årige basker har ikke meldt noget ud om, hvor han fortsætter karrieren, men Barca er et rigtig godt bud. Xavi er begejstret for den centrale forsvarsspiller og klubben forsøgte at hente ham sidste sommer,  men Bilbao ville ikke forhandle. Nu er Martínez' kontrakt udløbet og dermed kan han komme på fri transfer.

Lykkes det Barca at finde plads til Iñigo Martínez i lønregnskabet, kommer han for at supplere Koundé, Araujo og Christensen, samt måske også Eric García, der dog kan være på vej væk efter en noget anonym sæson. Xavi har også Marcos Alonso  der kan spille centralt, så med en tilgang af den erfarne Martínez, vil den bagerste kæde være dækket godt ind..:FORSIDE:.