fbpx
Annonce

Iñigo Martínez på tale til startopstillingen i aften

Peter Vyff - 16.09.23

// Iñigo Martínez

Det har ikke været en nem start hos Barca for Iñigo Martínez, der ankom skadet fra Athletic Club Bilbao denne sommer. Baskeren fik dog en smule spilletid før landskampspausen, og han nærmer sig nu angiveligt en plads i startopstillingen.

Barca gjorde sig noget af et kup i sommerens transfervindue, hvor den rutinerede Iñigo Martínez blev hentet til klubben på en fri transfer. Landsholdsspilleren har dog måtte arbejde hårdt for at komme ovenpå efter hans fodskade, der i starten betød, at han måtte træne en del for sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 32-årige Martínez er dog tilbage i fuld træning, og inden landskampspausen nåede han at få sin officielle debut for Barca, da han blev indskiftet i sejren over Osasuna. Og imens spillerne har været afsted med deres respektive landshold, har forsvarsspilleren gjort store fremskridt i træningen.

Ifølge journalisten Sergi Capdevila fra avisen Sport har Martínez arbejdet så hårdt og imponeret trænerstaben så meget, at han nærmer sig en startplads imod enten Real Betis eller Royal Antwerp. Det skyldes også de forventlige rotationer efter en række hårde landskampe, der nu kan give plads til baskeren i startopstillingen.

Xavi har også brug for en frisk Martínez, da holdet står foran syv kampe inden næste landskampspause. Og eftersom Jules Koundé og Andreas Christensen spillede kampe for henholdsvis Frankrig og Danmark, og det faktum at Ronald Araújo fortsat er skadet, tegner det til en startplads for den tidligere Bilbao-spiller imod Real Betis.

.:FORSIDE:.