fbpx
Annonce

Ingen af Barcas kaptajner startede mod Sociedad

FCBARCELONA.DK - 22.08.22

// La Liga // Real Sociedad

Der mødte de catalanske Barca-fans et noget usædvanligt syn, da Barca søndag offentliggjorde startopstillingen til opgøret mod Real Sociedad. Her var der nemlig ingen af de fire kaptajner med blandt de 11 udvalgte.

Barcas fire kaptajner er som bekendt Sergio Busquets, Gerard Piqué, Sergi Roberto og Jordi Alba, som betragtes som de store ledere på holdet. Det var dog ikke til at se søndag mod Real Sociedad, hvor Xavi for alvor havde rystet posten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Man vidste på forhånd, at Busquets ikke ville være med, da han sad ude med karantæne. Men derudover var både Piqué, Sergi Roberto og Alba placeret på bænken, hvilket resulterede i, at Barca ikke havde nogle af de fire kaptajner med i startopstillingen.

I fraværet af de fire Barca-kaptajner blev det i stedet tyske Ter Stegen i det catalanske mål, som bar anførerbindet fra kampens start. Det måtte han senere overlade til Jordi Alba, som blev sendt på banen i anden halvleg.

At Barca søndag startede uden en eneste Barca-kaptajn er et tydeligt tegn på, at man har gang i en generationsskifte på holdet. Det viste gennemsnitsalderen i startopstillingen da også, da den var på beskedne 23,73 år. Catalanerne vandt som bekendt med 1-4.

.:FORSIDE:.