fbpx
Annonce

Indskrevne spillere er en kæmpe sejr for Laporta

FCBARCELONA.DK - 13.08.22

// Joan Laporta

I går aftes bekræftede La Liga godkendelsen af Andreas Christensen, Franck Kessié, Raphinha, Lewandowski, Dembélé og Sergi Roberto som spilleberettigede spillere og dermed fik præsident Laporta en stor sejr.

Præsident Laporta og hans ledelse har kæmpet en hård kamp for at forstærke holdet markant og samtidig få styr på økonomien, absolut ikke nogen nem opgave, men i går aftes kom den måske bedste nyhed i Laportas præsidentperiode siden valget for næsten halvandet år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Blot dagen før Barcas start på La Liga lykkedes for klubben at få indskrevet Andreas Christensen, Franck Kessié, Raphinha, Lewandowski, Dembélé og Sergi Roberto, noget der var stor tvivl om ville lykkes.

Det var med stor sandsynlighed endnu et salg af 24,5% af Barca Studios der fik regnstykket til at gå op, så La Liga kunne godkende at alle økononmiske fairplay-regler er overholdt.

Laporta er dermed lykkes med at forstærke holdet i sådan en grad, at mange regner Barca for favorit til at vinde mesterskabet. Xavi har nu sit hold på plads, lige med undtagelse af Koundé, der endnu ikke er indskrevet. Det er dog ingen katastrofe, for franskmanden er endnu ikke meldt klar til at spille efter en lyskeoperation.

Nu kan Joan Laporta ånde lettet op, for den største og vigtigste forhindring for at styrke holdet er ryddet af vejen. Det betyder dog helt sikkert ikke at Barca-præsidenten begynder at slappe af. Der er stadig masser der skal gøres for at få helt styr på økonomien.

.:FORSIDE:.