fbpx
Annonce

Iñaki Peña tiltrækker sig stor interesse udefra

Anders Lang Jensen - 03.11.22

// Iñaki Peña

Iñaki Peña er klokkeklart andetvalg på målmandsposten i Barca, men klubben håber stadig at forlænge kontrakten, fordi man tror på den 23-årige keeper. En række klubber kæmper dog om at sikre sig Iñaki Peña til sommer.

Marc-André ter Stegen er en uhyre vigtig brik på Barca-holdet, men trænerstaben er meget tilfredse med at have Iñaki Peña som reserve for tyskeren. Målmandens kontrakt udløber dog efter denne sæson, og fremtiden er oppe i luften for Peñas vedkommende.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge journalisten Josep Capdevila er klubber som Celta Vigo, Espanyol og Real Betis blandt bejlerne til at hente Iñaki Peña, mens en engelsk Premier League-klub også meldes på banen. Barca arbejder dog på at lande en forlængelse med Iñaki Peña, der kom til klubbens akademi La Masia som 13-årig.

Iñaki Peña skal vælge, hvordan hans fremtid skal se ud, for klubben er i fuld gang med at præsentere en forlængelse til ham. Udsigterne til spilletid i Barca ser dog dystre ud med Marc-André ter Stegen i buret, og flere interessante tilbud fra andre klubber udefra kan lokke.

Iñaki Peña fik sin officielle debut for Barca, da holdet i tirsdags vandte med 4-2 ude over tjekkiske Viktoria Plzen.

pena2

.:FORSIDE:.