fbpx

Ilkay Gündogan udgik med rygskade for Tyskland

Anders Lang Jensen - 13.09.23

Tirsdag aften var Ilkay Gündogan i aktion for Tyskland i landskampen mod Frankrig, men Barcas midtbaneprofil fik kun 25 minutter på banen. Gündogan slog sin ryg og gik fra banen skadet efter mindre end en halv times spil.

Barca har i landsholdspausen ikke været hårdt ramt af nye skader, men tirsdag aften var der dårligt nyt for klubben, da Tyskland krydsede klinger med Frankrig i en venskabskamp. Her gik Ilkay Gündogan nemlig ud af opgøret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter 25 minutter slog Ilkay Gündogan sin ryg, og efterfølgende tog midtbaneprofilen sig til området og havde tydelige smerter. Med det samme blev han skiftet ud, og håbet er, at det var for at være på den sikre side, og ikke fordi situationen var alvorlig.

Tidligere i karrieren har Ilkay Gündogan døjet med rygproblemer, og forhåbentligt var udskiftningen ikke resultat et resultat af en alvorlig rygskade til den nye Barca-mand. I forvejen må Barca nemlig undvære Pedri i over en måned endnu, så en skade til Gündogan vil påvirke den centrale midtbane betragteligt.

gundogan22

// Ilkay Gundogan
.:FORSIDE:.