fbpx

Gündogan: 'Xavis beslutning overraskede mig'

FCBARCELONA.DK - 21.02.24

// Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan har givet interview forud for kampen i aften mod Napoli. Her kommenterer han blandt andet Xavi beslutning om at stoppe, rygterne om Hansi Flick og holdets muligheder i Champions League

'Xavis beslutning overraskede mig. Det havde jeg ikke forventet. Jeg ville ønske, der var noget jeg kunne have gjort for ham. Han var afgørende for, at jeg kom hertil og jeg er ham meget taknemmelig. Han tænker på familien, på spillerne og på klubben før sig selv. Xavi elsker Barca' indleder Gündogan sin snak med avisen La Vanguardia.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad tyskeren også svarede på:

Rygterne om Hansi Flick som ny træner:
'Flick er ikke bare en fantastisk type, men også en stor træner. Det har han slået fast med store bogstaver i Bayern. Han har altid været autentisk og jeg respekterer ham meget'.

Barcas muligheder for at vinde Champions League:
'For at være helt ærlig, så ser jeg andre hold der har større chancer og mere erfaring, men hvis vi kvalificerer os til kvartfinalen, er vi i et specielt terræn. Hvem havde troet, at Inter ville nå til finalen sidste år? Jeg er realist, men det er samtidig svært for alle hold'.

Stort pres på spillerne mod Napoli:
'Jeg elsker denne type pres. Afgørelsens time er kommet og v i starter helt fra nul. Derfor er det tiden til at gå et niveau op'.

Hans mere offensive rolle på midtbanen:
'Hvis jeg spiller der, skal jeg bidrage med mere. Jeg er tættere på mål og der skal der leveres med assists eller ved at score'..:FORSIDE:.