fbpx
Annonce

Gündogan har spillet samtlige 38 kampe i sæsonen

Anders Lang Jensen - 26.02.24

// Ilkay Gundogan

Da Ilkay Gündogan ankom til Barca inden denne sæson, var der ingen tvivl om, at tyskeren ville blive en vigtig brik for Xavis mandskab med sin store rutine. Gündogan har da også leveret i top og har fået spilletid i alle sæsonens kampe.

Han er 33 år gammel, men rent fysisk står Ilkay Gündogan i en forfatning, der gør, at Xavi i sæsonen indtil nu har kunnet sætte sin lid til tyskeren på midtbanen i Gündogans første sæson i Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ilkay Gündogan er også den eneste Barca-spiller, der i sæsonen har fået spilletid i samtlige 38 kampe, som holdet har spillet hidtil i sæsonen, på tværs af alle turneringer, hvoraf hele 32 af dem har været fra start.

Selv i de tidlige Copa del Rey-kampe mod Barbastro og Unionistas de Salamanca var tyskeren på banen, og den vigtige midtbaneprofil har også eksekveret rent offensivt i sæsonens løb, hvor han har lavet 10 assists, hvilket også er flest i Barca-truppen.

De næste på listen med flest kampe i denne sæson er Robert Lewandowski og Lamine Yamal, der har fået spilletid i 35 af kampene. Dernæst kommer Jules Koundé og Ferran Torres med henholdsvis 33 og 32 optrædender.

gundogan18

.:FORSIDE:.