fbpx
Annonce

Ilaix Moriba: 'Jeg elsker Barca og begik fejl'

FCBARCELONA.DK - 09.02.24

// Ilaix Moriba

Den tidligere Barca-spiller Ilaix Moriba, blev i går præsenteret som ny Getafe-spiller på en lejeaftale fra Leipzig. Her erklærede han sin store kærlighed til Barca og erkendte, at han har begået fejl i sin karriere.

La Masia talentet Ilaix Moriba valgte pengene fremfor en forlængelse med Barca, da han i sommeren 2021 tog imod et tilbud fra Leipzig, efter langtrukne forhandlinger med Barca, der ikke ville imødekomme hans store lønkrav.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Siden er karrieren nærmest gået i står for midtbanespillere og i januar valgte Leipzig at leje han ud for resten af sæsonen til Getafe. Her var der officiel præsentation i går, hvor Ilaix satte ord på sin noget turbulente karriere, der også har omfattet et lejeophold hos Valencia.

'Jeg er glad for at skulle spille her og at alle begynder at respekterer mig som før. Beslutningen om at forlade Barcelona kan være rigtig eller forkert, men nu ønsker jeg at vise, at jeg stadig er den samme' udtalte han.

'Jeg har begået fejl og det er hvad der sker i livet. Det skal man lære af og det har jeg gjort. Jeg føler en stor kærlighed for klubben i mit liv, Barcelona. Det eneste jeg ønsker er, at begynde at nyde at spille fodbold hver uge' afslutter Ilaix Moriba.



.:FORSIDE:.