fbpx

I morgen venter sæsonens første store test

Simon Arun Vrábel - 28.07.23

// USA // El Clásico

Sent lørdag aften venter Xavi og holdets første store test, når man skal spille sæsonens første El Clásico. Selvom der er tale om en venskabskamp imod Real Madrid, så bliver kampen med stor sandsynlighed yderst intens og højspændt.

AT&T Stadion i Dallas Texas lægger græstæppe til årets første El Clásico, og selvom der er tale om en venskabskamp, så bliver det den første store test for Xavi og spillerne, hvor man samtidig får et praj om den kommende sæsons stærkeste opstilling.

I Spanien omtales venskabskampe ofte under navnet ’amistoso’, men selvom der er tale om en venskabskamp eller måske mere end opvisningskamp, så er det sjældent tilfældet når Real Madrid og Barca står overfor hinanden. Det var da heller ikke tilfældet, da de to hold mødtes i Las Vegas sidste år, hvor der både var korporligheder og intensitet på banen i en kamp, som Barca i øvrigt vandt 1-0 på en scoring af Raphinha.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor må det også forventes, at Xavi ikke bruger alle 23 spillere, som det var tilfældet i kampen mod Arsenal, og især i den første halvleg er der stor sandsynlighed for, at man får en indikation på, hvilken opstilling cheftræneren anser som den stærkeste, og det vil samtidig give svar på en række interessante spørgsmål. Imens defensiven ikke umiddelbart byder på de helt store usikkerheder, så er der især spænding om midtbanen og angrebet.

På baggrund af de seneste meldinger fra den catalanske presse har Koundé accepteret endnu en sæson på højrebacken, og derfor må man antage, at den stærkeste opstilling rent defensivt består af Koundé, Araújo, Christensen og Balde. På midtbanen har Xavi både Gavi, Pedri, Frenkie de Jong, Gündogan og Oriol Romeu til rådighed, og derfor bliver det spændende at se, hvem der starter inde. Samtidig bliver det også spændende at se, om Xavi vælger Ferran Torres, Ansu Fati eller Abde i angrebet, eller om det bliver Dembélé Lewandowski og Raphinha, som skal score mod ærkerivalerne.

Kampen spilles lørdag aften kl. 23.00 men desværre vises den ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.