fbpx

I dag spiller Barca sidste kamp inden VM i Qatar

FCBARCELONA.DK - 08.11.22

// Osasuna // VM 2022

Sæsonen 2022/23 er meget atypisk, fordi den bliver knækket midtover af VM i Qatar, der skydes i gang om små to uger. I aften spiller Barca således sin sidste kamp inden slutrunden, når de gæster Osasuna i Pamplona.

Normalt spilles en VM-slutrunde om sommeren, når alle ligaer er færdigspillet, men FIFA's meget kritiserede valg af Qatar som værstsland, har tvunget fodboldorganisationen til at tænke kreativt, for det ville være uforsvarligt at spille om sommeren i Qatar på grund af den ulidelige varme.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor spilles VM i stedet i november og december, hvilket altså knækker sæsonen over i to dele. Det er der ingen klubber der er glade for, for det skaber en svær situation, specielt for de klubber der slet ikke er repræsenteret ved VM, for hvordan skal de kunne holde deres spille skarpe og motiverede.

Det problem har Barca ikke, for størstedelen af truppen tager til Qatar for at repræsentere divserse landshold. Det forventes at minimum 15 spillere drager afsted, mens de resterende først får et par ugers ferie, hvorefter de skal prøve at få noget kvalitet i træningen, trods det sparsomme fremmøde.

Barca har fået en flot start på ligaen, hvor de slås indædt med Real Madrid om førstepladsen. Derfor handler det om at slutte godt af i denne første fase af La Liga, så der er brug for alle tre point, når Osasuna i aften tager imod på El Sadar.

Kampen spilles kl. 21.30 og den kan ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.