fbpx
Annonce

I aften må Barca ikke dumme sig igen på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 18.12.21

// Elche

Barca har gjort det svært for sig selv i de seneste kampe i La Liga og derfor er der pres på spillerne i aften mod Elche på Camp Nou. Det er en kamp hvor der ikke er plads til fejltagelser fra catalanernes side.

0-1 mod Betis og 2-2 mod Osasuna er de seneste skuffende resultater for Barca og det har sendt dem ned på en uvant 8. plads i ligaentabellen, her hvor man næsten er nået halvvejs på sæsonen. Derfor er der panisk brug for tre point, når Elche i aften gæster Camp Nou.

Mod Betis på Camp Nou for to uger siden, spillede Barca bedst og havde fortjent at vinde, men alligevel smed de hele væk. Mod Osasuna i sidste weekend førte Barca indtil kort før tid, men også her dummede de sig til sidst.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


På papiret er det et opgør i aften, hvor det er svært at forestille sig andet end en Barca-sejr. Elche kæmper hårdt i bunden for at holde sig af nedrykningsstregen og på udebane har de kun hentet en enkelt sejr denne sæson. Dertil kommer, at de kun har vundet en enkelt af deres seneste ni kampe.

Barca har modsat slet ikke været overbevisende, uanset hvem de har mødt denne sæson og det kan ikke afvises, at Elche er i stand til at drille Xavi og hans spillere. Derfor ligner det en skæbnekamp for Barca, for tre point vil skabe fornyet optimisme, men alt andet end en sejr vil gøre krisen endnu større.

Kampen på Camp Nou i aften fløjtes i gang kl. 18.30 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.