fbpx
Annonce

Hvornår kommer der nyt fra Messi selv?

FCBARCELONA.DK - 28.08.20

// Lionel Messi


Mens hele verdens medier svømmer over i spekulationer om Leo Messis fodboldmæssige fremtid, er argentineren selv helt tavs. Alle venter på, at han fortæller sin version og hvad han har af planer, men hvornår bryder han tavsheden?

Det pudsige ved historierne om Messis beslutning om at forlade Barca er, at de ikke kommer fra ham selv. Han har ikke talt med pressen i et par uger, selv ikke efter 8-2 ydmygelsen mod Bayern München sagde han noget. Han har angiveligt meddelt klubben at han vil væk denne sommer, men ingen i klubben har officielt bekræftet ønsket.

Alligevel tager alle for givet, at der er hold i historierne, for ellers ville enten Messi eller Barca kategorisk have afvist, hvilket ikke er sket. Derfor kan det nok konkluderes, at der er noget om snakken og at man fra begge sider lige nu vurderer, hvordan situationen skal gribes an.

Imens venter alle på at høre noget fra Messi selv. Vil han væk, eller er han i tvivl? Hvad kan eventuelt få ham til at blive? Har han allerede en aftale med en anden klub og i givet fald hvilken? Og ikke mindst, hvorfor tager han dette drastiske skridt?

Spørgsmålene er mange og Messi kan ikke blive ved med at holde tavsheden. Klubbens millioner af fans har behov for at vide noget og det samme har klubben, for her er det vigtigt om holdet skal bygges op om Messi eller ikke.

På søndag indledes den nye sæson formelt med lægeundersøgelser og mandag trænes der for første gang. Her ventes der spændt på om Messi er med og om han i den anledning vælger at sige noget til pressen.

.:FORSIDE:.