fbpx

Hvorfor kommer der ikke nyt om Iñigo Martínez?

Simon Arun Vrábel - 10.06.23

// Iñigo Martínez

Tirsdag eftermiddag var den store nyhed, at Iñigo Martínez ikke forlængede med Athletic Club Bilbao, og da han kort efter blev spottet i Barcelona, blev den catalanske presse euforisk, men siden da har man intet hørt om baskeren.

Alt tydede på, at næste sæsons første forstærkning skulle blive Iñigo Martínez, og at den rutinerede forsvarsspiller ville blive offentliggjort i løbet af onsdagen. Ifølge flere catalanske medier, var Martínez i Barcelona for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, og derfor var planen med stor sandsynlighed, at den 32-årige forsvarsspiller ville blive offentliggjort i løbet af onsdagen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skete i midlertidig ikke, og selvom det kunne have været et tegn på, at Martínez ikke bestod lægetjekket, så skal årsagen med stor sandsynlighed findes andetsteds. Onsdag formiddag var den første store nyhed nemlig, at Barca angiveligt have fået godkendt deres økonomiske sommerplaner af La liga, og om eftermiddagen begyndte de første rygter om, at Lionel Messi ville vælge Inter Miami frem for Barca.

Siden Messi onsdag aften selv bekræftede sit valg af Inter Miami, har den catalanske og internationale presse været fuldt fokuseret på den argentinske verdensmester i løbet af hele torsdagen. Det er derfor slet ikke utænkeligt, at Martínez og Barca blev enige om, ikke at timingen for en offentliggørelse af samarbejdet ikke var den rette.

En anden årsag kan være, at Barca ikke vil offentliggøre en ny spiller, før af et en anden rejser, for ellers vil der ikke være plads indenfor La Ligas lønregler.

Det forventes stadigvæk at den 32-årige forsvarsspiller skifter til den catalanske storklub på en fri transfer..:FORSIDE:.