fbpx
Annonce

Hvorfor blev Neto bænket i kampen mod Girona?

FCBARCELONA.DK - 26.07.21

// Neto // Iñaki Peña


Da Barca i lørdags mødte Girona i sæsonens anden træningskamp, spillede Iñaki Peña samtlige 90  minutter og henviste dermed Neto til bænken. Spørgsmålet er om Koeman sendte et signal til begge keepere?

I fraværet af den knæopererede Ter Stegen fik Neto og Iñaki Peña en halvleg hver, da Barca spillede mod Nástic de Tarragona i onsdags. Forventningen var, at det samme ville ske mod Girona, men sådan gik det ikke.

Her startede Peña opgøret i målet og her blev han stående i samtlige 90 minutter. Dermed måtte Neto se til fra bænken gennem hele opgøret. Spørgsmålet er så, hvorfor Koeman disponerede på denne måde.

Neto har tidligere ytret ønske om at komme væk fra Barca, så han kan komme til en klub hvor der venter mere spilletid. Med Ter Stegen ude har Koeman dog ikke tænkt sig at skille sig af med holdets brasilianske reservekeeper.

Peña har derimod drømmen om at triumfere i Barca og med sine blot 22 år, kunne han godt være en afløser for Ter Stegen om nogle år. Tyskeren er 29 år gammel.

Måske Koeman ville signalere til de to keepere, at Iñaki Peña er førstevalget og Neto reserve, så længe Ter Stegen ikke kan spille. I givet fald vil det næppe mindske Netos ønske om at komme væk.

Koeman ville med stor sikkerhed gerne slippe Neto hvis Ter Stegen kunne spille, men så længe tyskeren er ude efter sin knæpoperation, vil det være for risikabalt at lade brasilianeren rejse.

Der er også den mulighed, at Koeman fordeler spilletiden mellem Neto og Peña på det måde, at Neto spiller hele den næste træningskamp, der er mod Stuttgart på lørdag den 31. juli.

.:FORSIDE:.