fbpx
Annonce

Hvem skal score målene mod Elche?

FCBARCELONA.DK - 18.12.21

// Elche

Barcas angreb er endnu en gang massivt svækket, når holdet i aften tager imod Elche på Camp Nou. Xavi råder kun over to angribere fra førsteholdet, så det er svært at se hvem der skal score målene i aften.

Barca oplever store problemer med at score mål denne sæson og det bliver ikke bedre af, at Braithwaite, Fati og Memphis alle er ude med skader, mens Agüero forleden meddelte sit karrierestop. Det er således kun Dembélé og Luuk de Jong fra førsteholdet, der står til Xavis disposition, når det gælder angribere.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Af de spillere som er med i truppen til aftenens kamp, er Coutinho den mest scorende med blot to mål. Memphis har scoret otte mål og Fati fire, men ingen af dem er altså med i aften.

Der er ingen der har de store forventninger til Luuk de Jong, selvom han nok får spilletid i aften, mens Dembélé endnu ikke har fundet vej til netmaskerne, siden han vendte tilbage fra sin muskelskade.

Det er derfor svært at se, hvem der skal score de mål, som Barca har brug for i aften. Mod Osasuna for en uge siden, var det B-holdsspillerne Nico og Abde, der stod for Barcas to mål i 2-2 kampen. Måske det også bliver fra B-holdet, at man ser målene komme i aften.

For Barca vil det dog være meget kærkomment, at Ousmane Dembélé får gang i målscoringen. Rent spillemæssigt har han lagt fint ud, efter at være vendt tilbage fra sin skadespause, men målene har manglet, noget som Xavi også efterlyste på sit pressemøde i går.

Hvordan det går kan man se i aften kl. 18.30 når kampen fløjtes i gang. Den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.