fbpx
Annonce

Holdleder Carles Naval får to kampes karantæne

FCBARCELONA.DK - 28.04.22

// Carles Naval

Barca kommer til at klare sig uden sin erfarne holdleder Carles Naval i de næste to kampe. Det er meldt ud at han får to spilledages karantæne for et rødt kort, som han fik i pausen af søndagens opgør mod Rayo Vallecano.

Carles Naval er en institution i FC Barcelona. Året var 1977 da den dengang 32-årige Carles Naval overtog ansvaret som holdleder for FC Barcelona. Siden dengang har han løst et hav af praktiske opgaver i førsteholdstruppen. Naval har altså været holdleder i 45 år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alle Barca-fans kender Carles Navals udseende, for det er ham der står for holdets udskiftninger på sidelinjen. Han sender spillere på banen og tager som den første imod den spiller der går ud. Derudover har han ansvaret for en masse praktiske opgaver omkring spillerne.

Naval fremtræder altid stille og roligt ude på sidelinjen, men at han også har temperament så man i søndags, da dommeren havde fløjtet til pause i opgøret mod Rayo Vallecano. Her brokkede Carles Naval sig højlydt til dommeren i spillertunnelen og det betød at det røde kort kom op af lommen.

I går kom straffen så til Carles Naval og den lyder på to spilledages karantæne, hvilket betyder, at han ikke sidder på Barcas bænk mod Mallorca på søndag samt mod Betis en uge senere.

.:FORSIDE:.