fbpx
Annonce

Hjulmand: 'AC er måske den bedste stopper i verden'

Anders Lang Jensen - 21.03.23

// Andreas Christensen

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Andreas Christensens skifte til Barca har været en stor succes. Forsvarsspilleren er naturligvis også udtaget til det danske landshold, og ifølge Kasper Hjulmand er AC blandt verdens bedste.

Barca hentede Andreas Christensen på en fri transfer inden denne sæson, og danskeren satte sig hurtigt på den ene stopper-position i Barca-defensiven. Skiftet til Camp Nou får også roser af den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

’Han er blandt de bedste i verden på den position. Jeg har sagt det før; hvis jeg sad derude i en eller anden klub, og skulle vælge en stopper, så ville jeg tage ham. Og nu er han kommet et sted hen, hvor man virkelig sætter pris på den måde, han fortolker den position på’, siger Hjulmand ifølge Tipsbladet i den igangværende landsholdslejr i Helsingør.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Han performer på et meget, meget højt niveau, og det vilde er, at jeg synes, at der er mere. Jeg synes, at han er blandt de bedste i verden, hvis ikke den bedste. Men jeg synes, at der er mere endnu. Han har muligheden for at udvikle sit spil i forhold til at træde op, som han også gør hos os. Der er nogle ting, man kan udvikle på, men han er rigtig god i øjeblikket’.

’Man bliver glad, når han i en forsvarssituation læser spillet og sætter bolden i gang i stedet for at sparke bolden væk eller ud over sidelinjen. Han løser tingene, og det sætter de pris på dernede. Han får anerkendelse for den måde, han fortolker den stopper-position. Andre steder er det måske den vilde tackling eller hovedstødsduellerne, som man clearer, men de ting gør han også’.

’Han føler sig rigtigt godt tilpas, og det kan du også se på ham, at han føler sig mere og mere tilpas. Han vokser, også som menneske. Jeg kan godt mærke på ham, at han er et supergodt sted, både som spiller og som menneske’, slutter Kasper Hjulmand.

Andreas Christensen og Danmark tager hul på EM-kvalifikationen torsdag aften mod Finland i Parken og spiller på søndag ude mod Kazakhstan.

ac52

.:FORSIDE:.