Transfermarkt: Neymars værdi er 110 mio. euro

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.05.21


Neymar kan meget vel vende tilbage til Barca til sommer, hvis man skal tro de seneste meldinger fra Catalonien. Det rygtes, at Joan Laporta er ved at skaffe midlerne til at købe brasilianeren, men hvad er hans reelle værdi lige nu?

I sommerens transfervindue vil Neymar være billigere i forhold til det Paris Saint-Germaim har krævet for ham tidligere, da han på det tidspunkt kun vil have et år tilbage af sin kontrakt På trods af det, så bliver det nok alligevel ikke helt billigt at hente Neymar hjem til sommer.

Hvis vi tager et kig på det anerkendte transfersite, Transfermarkt, som specialiserer sig i at vurdere spilleres værdi, så har Neymar i skrivende stund en værdi på 110 mio. euro. Det er markant lavere end hvad PSG købte ham for i 2017, og lavere end det de tidligere har forlangt for brasilianeren.

Vurderingen fra Transfermarkt på 110 mio. euro lige nu for Neymar er nok ikke helt ved siden af taget hans mange skader de sidste år og det kommende kontraktudløb i sommeren 2022 med i betragtning.

Kigger man på Transfermarkts historiske data om Neymar, så har den højeste vurdering fra deres side på ham været på 180 mio. euro fra den 24. januar 2018 til 3. juni 2019. Siden da er prisen på ham ifølge den tyske transferside faldet til nu 110. mio. euro.

Neymar blev hentet til PSG for 222 mio. euro og dermed kan Barca altså angvieligt se frem til at kunne hente ham tilbage for under halvdelen af den pris. Så er det store spørgsmål så, om Laporta kan finde pengene og om man kan blive enige med PSG.

.:FORSIDE:.