fbpx
Annonce

Hele 12 spillere debuterede i går mod Nástic

FCBARCELONA.DK - 22.07.21

© Getty Images
// Ronald Koeman

Det var en trup spækket med unge talenter som Koeman havde med til sæsonens første træningskamp, da Barca i går mødte Nástic de Tarragona. Det betød at hele 12 spillere fik sin uofficielle debut på førsteholdet.

Med kun syv førsteholdsspillere til sin disposition var det oplagt, at Koeman måtte hente hjælp på klubbens B-hold, da den første træningskamp skulle spilles i går. Truppen var på 23 spillere og heraf kom 22 af dem i aktion. Kun tredjekeeper Arnau Tenas måtte se til fra bænken i samtlige 90 minutter.

I første halvleg startede samtlige syv førsteholdsspillere på banen, suppleret med Balde, Demir, Escobar og Peque Polo. I anden anden halvleg blev alle skiftet ud, så det udelukkende var B-holdsspillere der var på banen.

Det betød at hele tolv spillere fik sin uofficielle debut for Barca, nemlig Balde, Yusuf Demir, Jordi Escobar, Peque Polo, Comas, Ramos Mingo, Gavi, Matheus Pereira, Igor Gomes, Rey Manaj, N'diaye og Mortimer. Da der var tale om en træningskamp, tæller den ikke i de officielle statistikker.

Af disse spillere var Balde, Demir og Rey Manaj der gjorde det bedst af de unge, men ingen faldt igennem.

Barca spiller sin næste træningskamp på lørdag, hvor det gælder Girona. Her får Koeman Lenglet, Griezmann, De Jong og Depay til sin rådighed og det betyder, at fire af de unge spillere fra i går bliver valgt fra.

.:FORSIDE:.