fbpx
Annonce

Handelsdomstol: Barca kan ikke ophæve Nike-aftale

FCBARCELONA.DK - 17.04.24

// Nike

Barca kommer til at spille med Nike-trøjer de næste fire år. Det er konklusionen efter at Nike havde indbragt sagen for en handelsdomstol, hvor afgørelsen blev ganske klar - aftalen kan ikke ophæves før den udløber i 2028.

Præsident Joan Laporta annoncerede for nylig, at Barca havde opsagt samarbejdet med Nike, som de mente havde misligeholdt aftalen på flere områder. Klubben var sikker på, at forudsætningerne for at ophæve kontrakten var til stede, selvom den løber til 2028.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barcas plan var, at få en klart bedre aftale med Puma, eller selv producere sine spillertrøjer, der er de mest solgte i verden.

Nike var ikke uventet uenig og derfor indbragte de sagen for en handelsdomstol i Barcelona. Her blev det slået fast, at der er ikke er grundlag for, at Barca kan ophæve kontrakten. De forhold som Barca er utilfredse med, er ikke nok til, at aftalen kan ophøre, med mindre parterne bliver enige om det. Det fortæller avisen Sport.

Nike fastholder kontrakten og dermed er de to parter nu tvunget til at finde sammen i en konstruktivt samarbejde, efter nogle måneder med konflikter og uoverensstemmelser.

Der har været forlydender om, at Nike rækker hånden frem og tilbyder bedre vilkår, men slet ikke i nærheden af det, som Puma angiveligt er klar med. Barca er nu tvunget til at fortsætte samarbejdet med det amerikanske tøjfirma i mindst fire år mere.

udetroje23244F

.:FORSIDE:.