fbpx
Annonce

Håbet er at Fatis Elche-scoring bliver et vendepunkt

FCBARCELONA.DK - 04.04.23

// Ansu Fati

Ansu Fati har haft en svær sæson, hvor det ikke har fungeret for den 20-årige angriber. Mod Elche lykkedes det ham endelig at få scoret og nu er håbet, at det kan blive et vendepunkt for holdets 10'er.

Der var spillet en lille time af opgøret mod Elche, da Ansu Fati blev sendt mod mål på en omstilling. Her skabte han sig en god vinkel og afsluttede fra kanten af feltet til en sikker 0-2 scoring.

Artiklen fortsætter under annoncen


Målet kom blot få dage efter at hans far havde været ude med nogle kontroversielle udtalelser om sin søns situation. Her sagde Bori Fati direkte, at det bedste ville være at finde en ny klub. Ansu Fati selv har dog slået fast, at han vil triumfere i Barca.

Ansu Fati startede på banen mod Elche, men gjorde ikke det store væsen af sig i første halvleg. Her var hans spil præget af fejl og boldtab, noget der har været kendetegnende det meste af sæsonen.

Derfor kom det som en kæmpe opmuntring for ham, at det lykkedes at komme på tavle og medvirke til en vigtig sejr over Elche. Håbet i klubben er nu, at målet kan give Fati ekstra selvtillid og blive et vendepunkt, så man igen ser den Ansu Fati som man så for et par sæsoner siden, hvor han henrykkede en hel fodboldverden.

Det bliver spændende at se, om der bliver genvalg til Ansu Fati onsdag aften, når Barca og Real Madrid mødes i Copa del Rey semifinalen på Spotify Camp Nou.



.:FORSIDE:.