fbpx
Annonce

Haalands muskelskader i denne sæson fortsætter

Anders Lang Jensen - 07.03.22

// Erling Haaland

ps5 art


Norske Erling Haaland nærmer sig angiveligt et skifte til Barca til sommer, hvilket de seneste meldinger peger i retning af. Angriberen har dog gang i en problematisk sæson i Dortmund rent skadesmæssigt, og Haaland har nu fået et nyt tilbageslag.

Erling Haaland arbejdede på at vende tilbage til tyskernes mandskab forud for deres Europa League-opgør mod skotske Rangers. Nordmanden blev dog ikke klar, og Dortmund røg ud af turneringen. Angriberen har nu oplevet et tilbageslag i sin genoptræning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sæsonen har været præget af flere muskelskader for Erling Haalands vedkommende, og den netop opståede muskelskade er sæsonens tredje skade til Haaland. I januar pådrog han sig en skade i en kamp mod Hoffenheim og det er fortsat den skade, der præger nordmanden rent fysisk.

Erling Haaland har i sæsonens løb blot spillet 14 kampe i Bundesligaen, men her har angriberen så vist sig særdeles effektiv i hans beskedne antal optrædener. 16 scoringer og 6 assists har nordmanden nemlig præsteret i de 14 ligakampe.

De mange skader til Haaland må utvivlsomt være med i overvejelserne hos den sportslige ledelse i Barca. På Camp Nou har man som bekendt døjet med massevis af muskelskader de seneste år og det ville være katastrofalt, hvis man betaler en høj pris for Haaland, hvis hans skadeshistorik fortsætter.

.:FORSIDE:.