fbpx
Annonce

Gündogan: 'Vi har manglet stabilitet i denne sæson'

Simon Arun Vrábel - 03.03.24

 


Tyske Ilkay Gündogan har givet et interview til klubbens eget medie, hvor han tager et kritisk kig på holdets indsats i denne sæson, samtidig med, at han er fortrøstningsfuld i forhold til mulighederne for at slutte godt af.

På trods af en svingende sæson, er holdet forsat med i Champions League, imens kampen om mesterskabet endnu ikke er afgjort, og det er Gündogan meget opmærksom på.

’Der er sket mange ting i denne sæson, men vi kan blive endnu bedre og vinde ligaen’, indledte den 33-årige tysker ifølge Barcas egen hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi er klar over, at ligaen bliver svær, men vi prøver at lade være med at kigge på tabellen, og i Champions League skal vi gøre forarbejdet færdig. Jeg synes, at vi har spillet noget god fodbold i denne sæson, men vi har manglet stabilitet,’ forsatte den tyske midtbaneveteran.

’Lige nu synes jeg, at vi er inde i en proces, hvor vi bliver bedre og bedre for hver kamp, og jeg mener bestemt, at vi har kvaliteten til at være i toppen af ligaen. Spillere som Pedri, Lamine og Gavi har vist deres potentiale, og de kan blive endnu bedre. Vi har helt sikkert talentet i La Masia til at sikre fremtiden’, kom det ambitiøst fra Gündogan, inden han afslutningsvist satte ord på Xavis kommende afsked.

’Jeg er ked af at han forlader os, for jeg synes, at han er en god træner med en masse personlighed. I omklædningsrummet nyder han vores respekt, og nu bliver vi nødt til at spille så godt som vi kan i de sidste kampe med ham’ afsluttede han.

gundogan39F

// Ilkay Gundogan
.:FORSIDE:.