fbpx

Gündogan: 'Jeg skal vænne mig til holdkammeraterne'

FCBARCELONA.DK - 27.07.23

// Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan fik sin uofficielle debut for Barca i træningskampen mod Arsenal, men her fik han ikke gjort det store væsen ud af sig. Efter kampen erkendte han da også, at han lige skal vænne sig til holdet.

Gündogan var en af de første spillere der mødte pressen efter Barcas 5-3 nederlag mod Arsenal, hvor tyskeren spillede de første 45 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg skal vænne mig til holdkammeraterne og de skal vænne sig til mig. Vi skal finde ind i nogle automatismer. Jeg kender den position jeg spillede på, men alt er nyt' indledte han.

'Vi har nogle klare idéer om, hvordan vi ønsker at spille fodbold. Jeg tror det er meget vigtigt, at vi er tålmodige. Vi har ikke strukturen 100% på plads, men alle ved hvor vi gerne vil hen' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt hvordan det var at debutere for Barca. 'Det var meget specielt og jeg er meget glad. Vi kunne selvfølgelig have spillet bedre, men jeg synes også at vi spillede mod en god modstander. Vi begik nogle fejl, men det sæsonens første træningskamp' afsluttede tyskeren..:FORSIDE:.