fbpx
Annonce

Guardiolas forlængelse kan sende Messi til City

FCBARCELONA.DK - 19.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Pep Guardiola

I dag blev det offentliggjort, at Pep Guardiola forlænger med Manchester City frem til 2023. Det kan meget vel få indflydelse på om Messi vælger at forlade Barca, for uden Guardiola, ville Messi næppe vælge City.

Spekulationerne om Messis fremtid florerer livligt, ikke mindst efter hans vredesudbrud i går ved ankomsten til Barcelona lufthavn. Nu er der kommet ekstra benzin på rygtebålet, for i dag meddelte Manchester City, at man forlænger med Pep Guardiola frem til 2023.

Der er ingen tvivl om, at City har brug for Guardiola på trænerbænken, hvis de vil have held med at trække Messi til klubben. Guardiolas kontrakt med englænderne udløb efter denne sæson og det kunne skabe tvivl hos Messi om City ville være den rigtige klub for ham.

Nu ved Messi, at Guardiola er træner i resten af denne sæson og to sæsoner mere. Det er slet ikke umuligt, at det kunne friste ham til en nyt og spændende projekt samt med sin tidligere træner fra Barcelona.

Der hersker stor respekt mellem Guardiola og Messi og det vurderes, at de begge kunne have glæde af et samarbejde. City higer efter succes i Champions League og det samme gør Messi, men med den situation der er i Barca lige nu, ser det svært ud. Derfor spøger tanken om City nok endnu mere i Messis hoved, nu hvor Guardiola har forlænget.

.:FORSIDE:.