Griezmann, Lenglet og Frankrig er klar til EM

Magnus Wind - 15.11.19

// Antoine Griezmann // Frankrig

Både Antoine Griezmann og Clément Lenglet var med fra start, da Frankrig torsdag aften bookede billetten til næste års EM-slutrunde. Hjemme på Stade de France sejrede Les Bleus med 2-1 over Moldova.

Inden Frankrig spillede deres kamp torsdag aften, havde Tyrkiet og Island tidligere på aftenen spillet 0-0, hvilket gjorde, at verdensmestrene allerede før hjemmekampen mod Moldova havde sikret sig sin EM-billet. Der var dog stadig førstepladsen i gruppen og dermed en topseeding på spil for franskmændene, men det var gæsterne som kom bedst fra start. Efter ti minutters spil så Barcas Clément Lenglet skidt ud, da han ikke fik afværget en lang bold, og så kunne Vadim Rata bringe Moldova overraskende foran.

Herefter fik hjemmeholdet bedre styr på kampen og da stadionuret rundede de 35 minutter kom udligningen, da Raphaël Varane headede bolden i mål efter et frispark af Griezmann. I anden halveg sad franskmændene tungt på kampen og i det 79. minut kom forløsningen for hjemmeholdets fans, da Oliver Giroud sikkert omsatte et straffespark til slutresultatet 2-1.

Med dette resultat fører Frankrig nu gruppe H og kan med en sejr søndag over Albanien sikre sig gruppens førsteplads.