fbpx
Annonce

Getafe-boss: 'Vi må ikke lade Messi forlade ligaen'

FCBARCELONA.DK - 28.07.21

// Lionel Messi


Getafes præsident Angel Torres er erklæret Real Madrid fan og alligevel lægger han ikke skjul på, at alle er interesseret i, at Messi fortsætter hos Barca. Han opfordrer La Liga til at vise lidt fleksibilitet.

Præsident Joan Laporta kæmper en brav kamp for at få plads til Leo Messi i lønbudgettet, mens La Liga præsident Javier Tebas nærmest utallige gange har følt behov for at forklare, at Barca må overholde de økonomiske fairplay-regler som alle andre.

Nu får Barca og Laporta hjælp fra en lidt uventet kant, nemlig fra Getafe-bossen Torres.

'La Liga kan ikke tillade sig, at Messi rejser denne sæson. Det ville være at begå en fejl som vi alle vil fortryde. Det er verdens bedste fodboldspiller og han skal trække sig tilbage i den spanske liga' kommer det fra Torres ifølge avisen Mundo Deportivo.

'Man skal selvfølgelig overholde de økonomiske regler, men nogle gange må man godt lette lidt på det. Jeg håber La Liga tænker sådan og at det vil gå den rigtige vej. Jeg tror La Liga vil vise lidt fleksibilitet efter et så dårligt år for spansk fodbold, hvor vi har mistet 1.000 mio. euro på grund af Covid' siger han videre.

'Stod det til mig, ville jeg gøre alt hvad jeg kunne for at en spiller som Messi aldrig rejser, for det går ud over os alle sammen. Jeg mener Messi er den bedste i verden og han bør spille i den bedste liga i verden, der er den spanske' afslutter Angel Torres.

.:FORSIDE:.