Gerard Piqué trænede i dag trods fridag

FCBARCELONA.DK - 07.04.21


Gerard Piqué fortsætter sin kamp for at blive klar til lørdagens Clásico i Madrid. I dag havde spillerne fri fra træning, men det forhindrede ikke Piqué i at møde frem for at træne for sig selv.

Piqué er fuldt opsat på at stå til Koemans disposition på lørdag, når topbraget mellem Real Madrid og Barca spilles i den spanske hovedstad. Det ligner dog en svær kamp mod uret.

Det var nok årsagen til, at Piqué valgte at træne for sig selv i dag, for ikke at spilde en eneste dag i genoptræningen. Han har endnu ikke deltaget i en fuld træning siden han blev knæskadet, men kun medvirket i den indledende del af træningen, der mest har karakter af opvarmning.

Holdet træner torsdag og fredag og her bliver det spændende at se, om Piqué er i stand til at træne med på normal vis. Det bliver efter fredagens træning at Koeman udtager sin trup til El Clásico.

Mange forventer at Piqué bliver udtaget, også selvom han ikke vil være 100% klar. Blot det at have ham i truppen og sidde på bænken i Madrid, vil være med til at sætte holdet op til den svære og vigtige opgave.

.:FORSIDE:.