fbpx

Gavi og Balde blandt de fem bedste i Golden Boy

FCBARCELONA.DK - 21.06.23

// Alejandro Balde // Gavi

Den italienske avis Tuttosport kårer hvert år den bedste spiller under 21 år og nu er de kommet med listen over de 100 nominerede kandidater, der som noget nyt rates. Her har Barca to spillere med blandt de fem bedste.

Barca har domineret Golden Boy de seneste par år, hvor Pedri og Gavi har vundet det prestigefyldte trofæ, der uddeles til den bedste spiller under 21 år. Listen med de 100 nominerede til 2023-udgaven er nu kommet og som noget nyt rates spillere ud fra præstationer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her får Gavi en tredjeplads, mens Alejandro Balde tager femtepladsen. At Gavi rates højt er ingen overraskelse efter hans formidable sæson, mens Balde er ny på listen efter en flot gennembrudssæson.

På førstepladsen rates Bayern Münchens Musiala med 98,5 point, mens Real Madrids nyindkøbte Bellingham får 95 point. Herefter følger Gavi med 93 point, Benficas Antonio Silva med 91,6 point og Balde med 87,8.

Gavi er kun 18 år og vil derfor kunne være med i kampen om Golden Boy flere år endnu, men der er en tradition for, at ingen spiller vinder trofæet to gange. Derfor ligner det nok en kamp mellem Musiala og Bellingham, når den endelige vinder skal kåres.

Det ændrer dog ikke på, at det er en stor triumf for Barca, at have to spillere fra La Masia blandt verdens fem bedste spillere under 21 år..:FORSIDE:.