fbpx
Annonce

Gavi: ’Førhen ville vi have tabt en kamp som denne’

Simon Arun Vrábel - 04.09.23

// Osasuna // Gavi

Barcas unge midtbanespiller Gavi rundede en flot milepæl mod Osasuna i form af hans kamp nummer 100, men da han efterfølgende mødte pressen var han mere optaget af, at tale om holdets udvikling i de seneste år.

Gavi spillede søndag aften samtlige 90 minutter mod Osasuna, og den unge midtbanespiller gav sig som altid fuldt ud i alle duellerne, i en til tider hårdt spillede kamp, som Barca endte med at trække sig sejrrigt ud af.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter at have været i bad og klædt om mødte Gavi tv-stationen DAZN til en kort udtalelse, og her var det den unge midtbanespillers milepæl med 100 kampe, det allerførste som tv-journalisten spurgte ind til.

’Det er en drøm der går i opfyldelse, at have opnået 100 kampe for Barca, og det er noget jeg er rigtig stolt af. Men det allervigtigste er, at den her kamp var en af dem, som vi førhen ville have tabt’ udtalte han.

’Det er en utrolig svær bane at spille på, og vi har udviklet os meget sammen med træneren i de seneste år. I de her svære kampe ville vi førhen have tabt, men nu ender vi med at vinde kampe som disse. Det er noget som vi har tillært os,’ forsatte midtbanespilleren, som blev spurgt ind til, hvad der har ændret sig.

’Alting har ændret sig en lille smule, men den største ændring er vores sult efter at vinde. Nu giver vi alt igennem hele kampen for at vinde’ var svaret.

Med sejren over Osasuna har Gavi og holdkammeraterne vundet tre af de første fire runder, imens den sidste kamp er endt uafgjort. Således går Barca til landskampspause to point efter Real Madrid på førstepladsen. 

.:FORSIDE:.