fbpx
Annonce

Frenkie de Jong: 'Jeg forventer mere af mig selv'

FCBARCELONA.DK - 06.10.21

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong talte i går med pressen i den hollandske landsholdslejr og her kommenterede han den aktuelle situation i klubben. De Jong forsikrede om, at holdet ikke er i en så dyb krise som folk gør det til.

'Man overdriver meget. Vi er ikke nede i et sort hul. Resultaterne har været dårlige og der er en negativ stemning i klubben. Det er normalt med så dårlige resultater i en klub som Barcelona og det er jeg skuffet over, men jeg er ikke deprimeret' sagde han.

'Folk overdriver når de siger, at sæsonen allerede er tabt på gulvet. Vi er ikke langt efter Real Madrid og Atlético og der skal stadig spilles 30 kampe. Så vi har ikke tabt noget endnu. Alt er stadig muligt i ligaen og selvom vi er startet dårligt i Champions League, har vi stadig vores muligheder, så heller ikke her er vi ude'' fortsatte han.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


'Den er godt vi har en pause nu. Jeg tror tingene kan normalisere sig, når vi vender tilbage fra landskampspausen. Vi har en god trup, specielt når de skadede spillere vender tilbage' kom det optimistisk fra De Jong.

Til sidst kommenterede han sine egne præstationer. 'Jeg forventer mere af mig selv, men jeg er ikke typen som scorer 30 mål på en sæson. Jeg er ikke i min bedste form, men jeg er heller ikke dårlig. Efter kampen mod Benfica læste jeg om kritikken af mit spil, men resultatet betyder ikke automatisk, at jeg var så dårlig' afsluttede hollænderen.

.:FORSIDE:.