fbpx

Frenkie de Jong har ikke travlt med ny kontrakt

Peter Vyff - 18.09.23

// Frenkie de Jong

Barca ønsker angiveligt at diskutere ny kontrakt med De Jong, der både inkluderer en forlængelse og en lønnedgang. Hollænderen har dog eftersigende ikke travlt med forhandlingerne, da hans kontrakt først har udløb i 2026.

Flere medier kunne i sidste uge fortælle, at ledelsen ønskede at påbegynde forhandlinger med Frenkie de Jong om en ny kontrakt. Den nye aftale skulle udover en forlængelse, også indeholde en lønnedgang, ligesom den kontrakt Marc-André ter Stegen underskrev i starten af måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne håber på at sænke hollænderens løn for at spare på lønbudgettet, der på trods af længere tids hårdt arbejde, stadig er adskillige millioner euro for højt. Den 26-årige De Jong står da også til at tjene hele 27 mio. euro i denne sæson, hvilket gør ham til den bedst betalte spiller i Barcas trup.

Landsholdsspilleren har dog ifølge journalisten Luis Rojo fra avisen Marca, ikke fokus på at diskutere en forlængelse, da han først har kontraktudløb om tre år. Hollænderen er samtidig også klar over, at ledelsen ønsker at sænke hans løn, og skulle han ende med at forlade Barca i 2026, står der helt sikkert en række klubber klar til at overtage hans underskrift.

Og af disse årsager, har Barca endnu ikke åbnet forhandlingerne, da de heller ikke ønsker at skabe en utilfredshed hos deres stjernespiller. Hollænderen har gang i en fremragende sæson, hvor han har formået at træde et skridt op, og udfylde dirigentrollen efter Sergio Busquets' exit.

Ledelsen ser derfor ifølge Luis Rojo ud til at droppe tanken om en kontraktfornyelse nu, men det er angiveligt et punkt, der kan blive genbesøgt til vinter. Catalanerne har nemlig fortsat et ønske om at forstærke midtbanen, ligesom der også skal findes plads til Vitor Roque i budgettet..:FORSIDE:.