fbpx
Annonce

Forhandlingerne imellem Neto og Celta er brudt sammen

Simon Arun Vrábel - 22.07.22

// Neto Murara

De igangværende forhandlinger imellem Neto og Celta de Vigo er angiveligt brudt sammen, da parterne ikke kunne blive enige om målmandens personlige vilkår. Flere medier spekulerer i, at lønnen er årsagen til uenigheden

Til trods for at Barca og Celta de Vigo var blevet enige om en handel vedrørende Neto Murara, er forhandlingerne ifølge det catalanske medie Sport brudt sammen og den galiciske klub kigger derfor andetsteds efter en ny målmand.

Artiklen fortsætter under annoncen


Neto er ikke en del af fremtiden på det catalanske førstehold og som konsekvens af dette er han blevet hjemme i Barcelona for at få løst sin fremtid, mens klubben er på pre-season tur i USA. Det var derfor positivt for alle parter at den brasilianske målmand havde påbegyndt forhandlingen om de personlige vilkår med Celta de Vigo.

Allerede på forhånd havde de catalanske medier noteret sig, at Netos høje løn ville blive en udfordring men én iblandt flere løsninger var, at den galiciske klub ville leje målmanden indtil hans kontrakt udløb i 2023. På den måde ville de to klubber skulle dele målmandens løn.

Nu melder det catalanske medie Sport så at forhandlingerne endegyldigt er brudt sammen og selvom historien ikke går på hvorfor, så må lønnen være den mest oplagte årsag. Imens Celta nu kigger andre veje efter en løsning, begynder Netos muligheder at være væsentligt færre.

En mulighed er dog Napoli som kigger efter en afløser, da de netop har solgt David Ospina til Al-Nassr. Napoli har dog også Kepa og Keylor Navas i kikkerten. Transfervinduet lukke først med udgangen af august og i mellemtiden kan Neto træne med Barca, men spilletid bliver det næppe til.

.:FORSIDE:.